Diensten

Kantoor Schoonmaak

Een schoon kantoor is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf.

Personeel is in een schone omgeving productiever en naar uw klant toe is het een visitekaartje. Tegelijkertijd dient het personeel hier zo min mogelijk tijd aan te besteden om zich te focussen op de business. Dit snappen wij en wij bieden hier de uitkomst. In overleg met u komen we langs wanneer dit het beste uitkomt en zorgen voor een stralend kantoor.

VvE Reiniging

Niks is vervelender dan thuiskomen in een vervuilde omgeving.

Wanneer je in een gedeeld pand woont, dan begint thuiskomen in de algemene ruimten. Het is fijn om thuis te komen in een schone ruimte zonder dat je hoeft na te denken over het schoonmaken hiervan. Hier zorgen wij voor. Wij komen zo vaak langs als gewenst.

Scholen & Onderwijs

Studenten en leerlingen presteren beter in een schone leeromgeving.

Ouders laten hun kinderen hier met een beter gevoel achter. Wij zorgen hier voor. We zorgen dat het schoonmaakrooster aansluit bij het lesrooster en vakantieperioden.

Multidiensten

Mocht u een specifieke behoefte hebben die hier nog niet staat omschreven?

U kunt altijd contact met ons opnemen. Naast de genoemde diensten bieden wij ook schoonmaakservice op maat. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Onze extra mogelijkheden:

Locatie voorziening

Schoonmaakspullen en meer.

Tegen een vast tarief per maand doen wij de inkoop van schoonmaakspullen en wassen we doekjes, thee- en handdoeken. Zo is alles op het gebied van schoonmaak uit uw handen genomen. Graag bespreken we de mogelijkheden.

Dieptereiniging sanitair

Uiteraard zal het sanitair standaard worden meegenomen tijdens de schoonmaak.

Maar voor een echt perfect resultaat zullen we enkele keren per jaar een dieptereiniging moeten doen. Onder een dieptereiniging verstaan wij het volgende: de sanitaire ruimte wordt ontdaan van -vaak niet zichtbare- verontreiniging zoals zeepresten, kalkafzetting en bacteriën die zicht hebben genesteld in voornamelijk de voegen en het tegelwerk. Zo is het niet nodig om alle voegen tijdens iedere schoonmaak met een speciaal borsteltje schoon te maken maar is het wel aan te raden dit 2x per jaar te doen. 

Wilt u gebruik maken van onze diensten?

Wij werken graag met u samen!