Schoonmaakbedijf Hoofddorp

Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Gewoon écht schoon

Dit is waar Schoon & Co voor staat.

Heeft u een kantoor, vereniging van eigenaren of een schoolgebouw en zoekt u een schoonmaker in Hoofddorp? Dan heeft u aan schoonmaakbedrijf Schoon&Co de juiste partner. Wij zijn specialist in het schoonhouden van uw werk omgeving. Wij maken schoon voor Groen Drukkerij BV, Haute Equipe, Sensum Instituut en vele anderen. Al onze klanten zijn tevreden en we kunnen met trots zeggen dat er nog nooit een klanten met ons is gestopt omdat wij niet de juiste kwaliteit of service hebben geboden. Wij bieden al onze klanten dan ook professionele schoonmaak en diensten in Hoofddorp terwijl wij flexibel, betrouwbaar en betaalbaar blijven. Met schoonmaakbedrijf Hoofddorp Schoon&Co heeft u de juist partner voor de lange termijn.

Schoonmaakdiensten in Hoofddorp.

  • Kantoorschoonmaak
  • Scholen & Onderwijs
  • VvE (Vereniging van Eigenaren)
  • Machinale reiniging van vloeren
  • Verzorgen van materialen
  • Multidiensten

Wij gaan graag een gesprek met u aan om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn met onze professionele schoonmaakdiensten.

Daadkracht

Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Hoofddorp: Goed plannen en een doelgerichte aanpak. De mouwen opstropen en hard werken. Dat is onze mentaliteit en verzekerd onze klant voor een optimaal resultaat binnen de afgesproken tijd.

Hoge Kwaliteit

Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Hoofddorp: Voegen, hoekjes, onder apparaten, deuren, stoelpoten en andere moeilijk te bereiken plekken. Gewoon echt schoon zit hem in details. Wij doen het. Niet meestal maar altijd.

Flexibiliteit

Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Hoofddorp: Een gewijzigde situatie voor onze klant betekend een gewijzigde situatie voor ons. De schoonmaaktijden kunnen wijzigen, er kan een borrel zijn, er doet zich een noodsituatie voor of er zijn extra werkzaamheden nodig. Bijna nooit is dit een probleem en kunnen we de juiste oplossing bieden.

Betrouwbaarheid

Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Hoofddorp: De basis van onze relatie. Als klant kunt u het van ons verwachten. We komen afspraken na, leveren de hoge kwaliteit die we beloven en nemen initiatief maar niet zonder te overleggen. Het is voor ons belangrijk dat u het vertrouwen heeft dat de bedrijfshygiëne bij ons in goede handen is.

CONTACT

Wat Onze klanten zeggen