SCHOONMAAKBEDRIJF AMSTERDAM

Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Gewoon écht schoon – dat is waar wij voor staan.

Zoekt u een schoonmaker in Amsterdam voor uw kantoor, Vereniging van eigenaar of school? Dan heeft u aan schoonmaakbedrijf Schoon&Co de juiste partij. Wij zijn specialist in het schoonhouden van uw werk omgeving. Wij maken schoon voor GS Management, Respondenten BV, A&H Finance. Wij hebben alleen maar tevreden klanten zijn trots op het feit dat we nog nooit een klanten zijn verloren. Wij bieden al onze klanten dan ook professionele schoonmaak en diensten in Amsterdam terwijl wij flexibel, betrouwbaar en betaalbaar blijven. Met schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoon&Co heeft u de juist partner voor de lange termijn.

Schoonmaakdiensten in Amsterdam.

  • VvE (Vereniging van Eigenaren)
  • Kantoorschoonmaak
  • Scholen & Onderwijs
  • Verzorgen van materialen
  • Machinale reiniging van vloeren
  • Multidiensten

Duurzaam schoonmaken

Wij kiezen voor duurzaam schoonmaken in Amsterdam. Zo makken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen die zijn voorzien van Ecolabel en altijd met de juiste dosering, is ons toiletpapier en zijn onze handdoekjes altijd met FSC label en de vuilniszakken van gerecycled plastic. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk.

Uw schoonmaker in Amsterdam

Uw schoonmaker in Amsterdam

Zoekt u een schoonmaker in Amsterdam voor uw kantoor, Vereniging van eigenaar of school? Dan heeft u aan schoonmaakbedrijf Schoon&Co de juiste partij. Wij zijn specialist in het schoonhouden van uw werk omgeving.

Daadkracht

Goed plannen en een doelgerichte aanpak. De mouwen opstropen en hard werken. Dat is onze mentaliteit en verzekerd onze klant voor een optimaal resultaat binnen de afgesproken tijd. Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Hoge Kwaliteit

Voegen, hoekjes, onder apparaten, deuren, stoelpoten en andere moeilijk te bereiken plekken. Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Amsterdam: Gewoon echt schoon zit hem in details. Wij doen het. Niet meestal maar altijd.

Flexibiliteit

Een gewijzigde situatie voor onze klant betekend een gewijzigde situatie voor ons. Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Amsterdam: De schoonmaaktijden kunnen wijzigen, er kan een borrel zijn, er doet zich een noodsituatie voor of er zijn extra werkzaamheden nodig. Bijna nooit is dit een probleem en kunnen we de juiste oplossing bieden.

Betrouwbaarheid

De basis van onze relatie. Als klant kunt u het van ons verwachten. We komen afspraken na, leveren de hoge kwaliteit die we beloven en nemen initiatief maar niet zonder te overleggen. Schoon&Co – Schoonmaakbedrijf Amsterdam: Het is voor ons belangrijk dat u het vertrouwen heeft dat de bedrijfshygiëne bij ons in goede handen is.

Wat Onze klanten zeggen