Kantoor schoonmaak Amsterdam

Schoon&Co: gewoon écht schoon!

 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor professionele schoonmaak van uw kantoor? Dan heeft u aan schoonmaakbedrijf Schoon&Co de juiste partij. Wij zijn specialist in het schoonhouden van uw werkomgeving. Wij maken inmiddels schoon voor bedrijven als GS Management, Respondenten BV, A&H Finance. Wij hebben alleen maar tevreden klanten zijn trots op het feit dat we nog nooit een klanten zijn verloren. Wij bieden al onze klanten dan ook professionele kantoor schoonmaak in Amsterdam terwijl wij flexibel, betrouwbaar en betaalbaar blijven. Met schoonmaakbedrijf Schoon&Co heeft u de juist partner voor de lange termijn.

Schoon&Co is een professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoor schoonmaak in Amsterdam en omstreken. Wij hebben een servicegerichte en klantvriendelijke aanpak. Wij houden altijd rekening met uw wensen en werken met goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Schoon&Co kan u niet alleen helpen bij de schoonmaak van uw kantoor, maar ook uw VvE, school, hotel of andere organisatie. Onze schoonmaakdiensten zijn op uw wensen aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld extra aandacht voor het sanitair? Of heeft de parkeergarage een schoonmaakbeurt nodig? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Onze professionele werknemers krijgen elke ruimte met behulp van de juiste middelen weer blinkend schoon.

 

Waarom Schoon&Co voor kantoor schoonmaak in Amsterdam?

  • Scherp tarief
  • Kantoor schoonmaak Amsterdam op maat
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Professionele medewerkers
  • Multidiensten

 

Duurzaam schoonmaken

Wij kiezen voor duurzaam schoonmaken. Zo maken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen die zijn voorzien van Ecolabel en altijd met de juiste dosering, is ons toiletpapier en zijn onze handdoekjes altijd met FSC label en de vuilniszakken van gerecycled plastic. Duurzaamheid is voor ons bij kantoor schoonmaak in Amsterdam erg belangrijk.

 

Wij gaan graag een gesprek met u aan om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn met onze professionele schoonmaakdiensten in Amsterdam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor professionele kantoor schoonmaak? Dan heeft u aan schoonmaakbedrijf Schoon&Co de juiste partij. Wij zijn specialist in het schoonhouden van uw werkomgeving.

Daadkracht

Schoon&Co – Kantoor schoonmaak Amsterdam: Goed plannen en een doelgerichte aanpak. De mouwen opstropen en hard werken. Dat is onze mentaliteit en verzekerd onze klant voor een optimaal resultaat binnen de afgesproken tijd.

Hoge Kwaliteit

Schoon&Co – Kantoor schoonmaak Amsterdam: Voegen, hoekjes, onder apparaten, deuren, stoelpoten en andere moeilijk te bereiken plekken. Gewoon echt schoon zit hem in details. Wij doen het. Niet meestal maar altijd.

Flexibiliteit

Schoon&Co – Kantoor schoonmaak Amsterdam: Een gewijzigde situatie voor onze klant betekend een gewijzigde situatie voor ons. De schoonmaaktijden kunnen wijzigen, er kan een borrel zijn, er doet zich een noodsituatie voor of er zijn extra werkzaamheden nodig. Bijna nooit is dit een probleem en kunnen we de juiste oplossing bieden.

Betrouwbaarheid

Schoon&Co – Kantoor schoonmaak Amsterdam: De basis van onze relatie. Als klant kunt u het van ons verwachten. We komen afspraken na, leveren de hoge kwaliteit die we beloven en nemen initiatief maar niet zonder te overleggen. Het is voor ons belangrijk dat u het vertrouwen heeft dat de bedrijfshygiëne bij ons in goede handen is.

Wat Onze klanten zeggen