Professioneel schoonmaakbedrijf

 

Schoon&Co: gewoon écht schoon!

 

Heeft u een kantoor, vereniging van eigenaren of een schoolgebouw en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan heeft u aan schoonmaakbedrijf Schoon&Co de juiste partner. Wij zijn specialist in het schoonhouden van uw woon- en werkomgeving. Wij maken al schoon voor Groen Drukkerij BV, Haute Equipe, Sensum Instituut en vele anderen. Al onze klanten zijn tevreden en we kunnen met trots zeggen dat er nog nooit een klanten met ons is gestopt omdat wij niet de juiste kwaliteit of service hebben geboden. Wij bieden al onze klanten dan ook professionele schoonmaak en diensten in Hoofddorp, Amsterdam e.o. terwijl wij flexibel, betrouwbaar en betaalbaar blijven. Met professioneel schoonmaakbedrijf Schoon&Co heeft u de juist partner voor de lange termijn.

Schoon&Co is een professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Wij hebben een servicegerichte en klantvriendelijke aanpak. Wij houden altijd rekening met uw wensen en werken met goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Schoon&Co kan u helpen bij de schoonmaak van uw kantoor, VvE, school of andere organisatie. Onze schoonmaakdiensten zijn op uw wensen aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld extra aandacht voor het sanitair? Of heeft de parkeergarage een schoonmaakbeurt nodig? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Onze professionele werknemers krijgen elke ruimte met behulp van de juiste middelen weer blinkend schoon.

 

Onze schoonmaakdiensten als professioneel schoonmaakbedrijf

 

  • Kantoorschoonmaak
  • Scholen & Onderwijs
  • VvE (Vereniging van Eigenaren)
  • Machinale reiniging van vloeren
  • Verzorgen van materialen
  • Multidiensten

 

Duurzaam schoonmaken

Wij kiezen voor duurzaam schoonmaken. Zo makken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen die zijn voorzien van Ecolabel en altijd met de juiste dosering, is ons toiletpapier en zijn onze handdoekjes altijd met FSC label en de vuilniszakken van gerecycled plastic. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk.

 

Wij gaan graag een gesprek met u aan om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn met onze professionele schoonmaakdiensten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw professionele schoonmaakbedrijf

Uw professionele schoonmaakbedrijf

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Hoofddorp, Amsterdam e.o. voor uw kantoor, VvE, school of andere organisatie? Dan heeft u aan schoonmaakbedrijf Schoon&Co de juiste partij. Wij zijn specialist in het schoonhouden van uw werkomgeving.
Daadkracht

Schoon&Co – Professioneel schoonmaakbedrijf: Goed plannen en een doelgerichte aanpak. De mouwen opstropen en hard werken. Dat is onze mentaliteit en verzekerd onze klant voor een optimaal resultaat binnen de afgesproken tijd.

Hoge Kwaliteit

Schoon&Co – Professioneel schoonmaakbedrijf: Voegen, hoekjes, onder apparaten, deuren, stoelpoten en andere moeilijk te bereiken plekken. Gewoon echt schoon zit hem in details. Wij doen het. Niet meestal maar altijd.

Flexibiliteit

Schoon&Co – Professioneel schoonmaakbedrijf: Een gewijzigde situatie voor onze klant betekend een gewijzigde situatie voor ons. De schoonmaaktijden kunnen wijzigen, er kan een borrel zijn, er doet zich een noodsituatie voor of er zijn extra werkzaamheden nodig. Bijna nooit is dit een probleem en kunnen we de juiste oplossing bieden.

Betrouwbaarheid

Schoon&Co – Professioneel schoonmaakbedrijf: De basis van onze relatie. Als klant kunt u het van ons verwachten. We komen afspraken na, leveren de hoge kwaliteit die we beloven en nemen initiatief maar niet zonder te overleggen. Het is voor ons belangrijk dat u het vertrouwen heeft dat de bedrijfshygiëne bij ons in goede handen is.

CONTACT

Wat Onze klanten zeggen